Kā izslēgt vecuma ierobežojumu vietnē YouTube

YouTube ir populārs video mitināšanas pakalpojums, kurā ir vairāk nekā miljards lietotāju. Vietnē YouTube varat dalīties ar savām domām, zināšanām, pieredzi, parādīt savus talantus utt. Šī vietne arī dod jums iespēju reklamēt savu zīmolu, izmantojot video saturu. Ja neesat pierakstījies savā Google kontā, YouTube var padarīt neredzamus iespējami neatbilstošos videoklipus, izmantojot opciju “Drošais režīms”. Jums tiks parādīts ziņojums “Šis videoklips nav pieejams, ja ir iespējots ierobežotais režīms”. Pēc tam jums jāpierakstās un jāapstiprina dzimšanas datums pakalpojumā Google + un pēc tam pakalpojumā YouTube jāizslēdz ierobežotais režīms. Mēs parādīsim, kā izslēgt vecuma ierobežojumu pakalpojumā YouTube.

Jūs varat arī izlasīt: Kā viegli lejupielādēt YouTube videoklipus

Kā izslēgt vecuma ierobežojumu vietnē YouTube

Atveriet savu tīmekļa pārlūkprogrammu un atrodiet Google plus lapu.

Pierakstieties savā Google plus profilā, ievadot e-pasta adresi un paroli.

Ieejot Google Plus lapā, ekrāna augšējā kreisajā stūrī noklikšķiniet uz izvēlnes ikonas (trīs līniju veidā) un noklikšķiniet uz pogas Sākums.

Tad ekrāna kreisajā pusē redzēsiet sadaļu “Profils” un noklikšķiniet uz tās.

Profila lapas labajā pusē atrodiet opciju “Par” un noklikšķiniet uz tās, lai skatītu detalizētu informāciju par savu profilu. Jūs redzēsiet sadaļu “Dzimums, dzimšanas diena un citas ziņas”, kur jūs varat ievadīt savu dzimšanas datumu, noklikšķinot uz pildspalvas ikonas. Atvērtajā mazajā logā nospiediet ikonu “I” un pēc tam uz “Doties uz manu kontu”. Noklikšķiniet uz pildspalvas, ievadiet jauno dzimšanas dienas datumu un noklikšķiniet uz “Atjaunināt”.

Ja vēlaties izslēgt drošības režīmu, atveriet tīmekļa pārlūkprogrammu un dodieties uz YouTube tīmekļa lapu. Atveriet jebkuru YouTube videoklipu un ritiniet līdz lapas apakšai.

Tur jūs redzēsiet opciju “Ierobežotais režīms”, kas ir “Ieslēgts”.

Ja redzat opciju “Atbloķēt ierobežoto režīmu šajā pārlūkprogrammā”, noklikšķiniet uz tā un nākamajā logā pierakstieties Google kontā.

Pēc atgriešanās pakalpojumā YouTube redzēsit ierobežoto režīmu, ja iestatījums ir “Izslēgts”.

Attēlu avots: www.gentside.com

Varat arī izlasīt: 3 veidi, kā izslēgt YouTube anotācijas

Jaunākās publikācijas