Kā lietot profila koplietošanas funkciju savā Galaxy S6

Samsung ir iekļāvis daudzas novatoriskas un uzlabotas funkcijas savā jaunajā Galaxy ģimenes loceklī Galaxy S6. Profila koplietošanas funkcija ir viena no tām, kas ļauj lietotājiem koplietot profila informāciju, piemēram, fotoattēlus, ziņojumus un citus, ar citiem cilvēkiem. Bet, lai vispirms izmantotu šo interesanto funkciju, tā ir jāiespējo. Šeit mēs apspriedīsim visas darbības, lai izmantotu profila koplietošanas funkciju savā Galaxy S6.

Mūsu vietnē tiek apspriesti arī Galaxy S6 padomi un ieteikumi, jāspēlē spēles Galaxy s6 un citām ierīcēm.

Skatiet arī - Kā novērst Galaxy S6 pārkaršanas problēmu

Paziņojuma ziņojums par koplietošanu profilā tiks parādīts, kad ierīce tiek ieslēgta pirmo reizi vai pēc rūpnīcas datu atiestatīšanas. Ja redzat paziņojuma ziņojumu par sava Galaxy S6 profila koplietošanas funkcijas iespējošanu vai izmantošanu, rīkojieties šādi un aktivizējiet šo funkciju:

> Izmantojot pirksta galu, pavelciet ekrānu no mājas augšdaļas. To darot, jums tiks piedāvāta paziņojumu izvēlne.

> Lai turpinātu, pieskarieties Enhanced Feature.

> Kad informācija jums tiks lūgta, pēc informācijas lasīšanas noklikšķiniet uz Labi.

> Noteikumi un nosacījumi tiks parādīti jums, ja šī funkcija tiek izmantota pirmo reizi. Atzīmējiet izvēles rūtiņas “Es piekrītu kolekcijai” un “Es piekrītu noteikumiem un nosacījumiem” un pēc tam pieskarieties pogai Piekrītu.

> Dodiet laiku, lai verificētu savu tālruņa numuru. Jums tiks izsniegts verifikācijas kods. Profila koplietošanas funkcija tiks aktivizēta pēc koda verificēšanas.

> Pieskarieties Labi.

> Kad šī funkcija ir aktivizēta, zem pogas Profila kopīgošana radiopoga blakus IESL. Pieskarieties Tālāk pēc informācijas pārskatīšanas.

Ko darīt, ja uznirstošais logs Profila kopīgošana tiek izlaists?

Ja jums pietrūkst uznirstošā ekrāna Profila kopīgošana, bet vēlaties savā Galaxy S6 izmantot Profila kopīgošanas funkciju, rīkojieties šādi:

> Galaktikas S6 sākuma ekrānā pieskarieties Kontakti.

> Pieskarieties pie Mans profils sadaļā Kontakti.

> Tagad ir jāpieskaras profila koplietošanai.

> Pavelciet profila koplietošanas slēdzi pa labi. Tas aktivizēs šo funkciju.

> Pēc noteikumu un nosacījumu izlasīšanas pieskarieties vienumam Piekrītu.

> Pagaidiet kādu laiku, līdz jūsu Galaxy S6 tiek pārbaudīts, lai šī funkcija būtu iespējota.

Kā jūs varat kopīgot profilu ar draugiem Galaxy S6

Tagad mēs zinām soļus, lai aktivizētu profila koplietošanas funkciju. Zemāk mēs apspriedīsim, kā koplietot savu profilu ar citiem.

> Galaxy S6 sākuma ekrānā pieskarieties kontaktpersonām.

> Tālāk jums jāpieskaras Mans profils.

> Pieskarieties Rediģēt, kas būs redzams ekrāna augšējā labajā stūrī (blakus Vairāk).

> Šajā ekrānā ir jāievada informācija, piemēram, tālruņa numurs, vārds, e-pasts, adrese utt. Ja nepieciešams, varat pievienot arī citu lauku. Jums jāpieskaras pogai “Pievienot citu lauku”.

> Jums tiks parādīts aicinājums pievienot citu lauka ekrānu, laukam, kuru vēlaties pievienot, atzīmējiet izvēles rūtiņas blakus tiem. Pēc tam pieskarieties pie Pievienot, lai turpinātu.

> Kad esat pabeidzis, pieskarieties pie Saglabāt. Tas saglabās nesen izveidoto koplietojamo profilu.

Vienkārša Galaxy S6 koplietošanas funkcija

Galaxy S6 vienkāršā koplietošanas funkcija ļauj mums vieglāk kopīgot lielus failus ar draugiem un citiem, izmantojot Kontaktpersonas. Šī koplietošanas funkcija ir pieejama lielākajā daļā lietojumprogrammu, tostarp Mani faili, S tulks, S Health, Balss ierakstītājs, Samsung Apps, Darbības piezīme un Galerija.

Failu koplietošanas darbības ar Galaxy S6 vienkāršās koplietošanas funkciju

> Sākuma ekrānā pieskarieties vienumam Lietotnes.

> Pieskarieties Galerija.

> Izvēlieties attēlu, kuru vēlaties nosūtīt. Attēlu var izvēlēties koplietošanai, izmantojot cilnes Kamera, Citas cilnes vai Lejupielādes.

> Attēla priekšskatījuma ekrāna apakšdaļā būs redzama kopīgošanas ikona.

> Tagad nospiediet ikonu Kontakti.

> Sadaļā Visi kontakti atlasiet kontaktus, kuriem vēlaties nosūtīt attēlu. Blakus kontaktpersonām ir izvēles rūtiņas, jums vienkārši jāatzīmē izvēles rūtiņa.

> Pieskarieties pie Gatavs.

> Sāciet failu koplietošanu, nospiežot Labi. Viena lieta, kas jums jāzina, ka par failu koplietošanu, izmantojot mobilo tīklu, var būt nepieciešamas papildu maksas. Labāk sazinieties ar pakalpojumu sniedzēju un pārbaudiet to.

> Pagaidiet, līdz faili tiek pilnībā kopīgoti.

Skatiet papildu palīdzību

Jaunākās publikācijas